Vacatures

Johan de Wachter Architecten is op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde architect-stagiair om ons team in Rotterdam te versterken.

Onze projecten zijn interessant en gevarieerd met een op onderzoek gebaseerde aanpak passend in de lokale context. Ontwerpen met en voor de bewoners van de wijken is een belangrijk aspect van ons werk. Generieke concepten en standaard typologieen worden nooit direct toegepast, maar veranderen afhankelijk van de context van een project. Variërend van kleine tot grote schaal en van een heldere opdracht tot multidisciplinaire teamprojecten.

Ontwerpstadia zijn van conceptontwikkeling tot technische uitwerking en voorbereiding van constructietekeningen. JDWA biedt een internationale werkomgeving en verwacht van iedereen een inhoudelijke bijdrage aan de projecten waaraan we werken. Wij koesteren een hoog werkmoraal en hebben een grote toewijding om ons beroep te gebruiken om een ​​betere wereld te creëren.

De kandidaat die we bij ons willen hebben, heeft de volgende kwaliteiten:

  • gepassioneerd over design met een duidelijk technisch inzicht en nieuwsgierigheid naar hoe dingen worden gemaakt
  • goed ontwerp en grafische vaardigheden
  • goed in geschreven en gesproken Nederlands en Engels
  • gemotiveerd en georganiseerd

Verstuur jouw sollicitatie: een motivatiebrief, een cv en een portfolio met accuraat werk, in pdf-formaat (max. 10mb) met vermelding van sollicitatie bij patricia@jdwa.nl